Links

 

Munten:

Catalogus van Belgische Numismatische Uitgiften

Welkom op de website van de Catalogus van Belgische Numismatische Uitgiften, door Laurens Aernout, uitgegeven door Numismatica Zuidwest-Vlaanderen, afdeling van het Europees Genootschap voor Munt- en Penningkunde.
Uitgebreid Forum.

Europees Genootschap voor Munt- en Penningkunde

Het Europees Genootschap voor Munt- en Penningkunde is een overkoepelende vereniging van acht onafhankelijke nederlandstalige numismatische verenigingen en telt ongeveer een 1200 leden.
Elke aangesloten vereniging behoudt, mits het respecteren van enkele voorwaarden, haar eigen karakter en bepaalt zelf haar activiteiten.
Het EGMP is een feitelijke vereniging (FV) die haar financiële belangen laat waarnemen door het EGMP VZW.
Het bestuur bestaat uit een dagelijks bestuur en een Raad van Beheer waarbij alle afdelingen vertegenwoordigd zijn.
In 2000, op haar 50e verjaardag kreeg het EGMP de status Koninklijk.

 

Magic The Gathering Kaarten:

Facebook: Magic: the Gathering Vlaanderen

Groep voor iedere Nederlandstalige Belg die iets heeft met het Magic: the Gathering kaartspel. Op de eerste plaats spelers, maar ook verzamelaars of lezers van de boeken en strips.
Deze groep kan handig zijn om af te spreken om te spelen, kaarten te verhandelen of gewoon het spel te bespreken.

Nedermagic

NederMagic is een online winkel voor Magic the Gathering tradingcards.
Je kunt hier losse magickaarten zoeken, kopen, verkopen en ruilen en interactief bezig zijn. Er is ook veel informatie te vinden over magic; zoals regels, een magic forum, veilingen, decks, nieuws, columns en een mtg catalogus met plaatjes van alle kaarten uit alle magic series.
NederMagic is de grootste Magic The Gathering (MTG) community van Nederland en Belgie.
Iedereen kan gratis een eigen persoonlijke pagina maken met de kaarten die je hebt zodat je met elkaar kunt ruilen. Ook kun je je eigen collectie online bijhouden. Bekijk de NederMagic hulpdienst voor uitleg over het spel, kaarten bestellen en de website.

Bazaar of Magic

Welkom bij dé online winkel voor de trading card game Magic: the Gathering! Bij Bazaar of Magic vind je niet alleen een enorm aanbod losse Magic kaarten, maar ook een uitgebreid assortiment gesealde Magic: the Gathering producten en Magic accessoires. Magic: the Gathering kopen voor een scherpe prijs doe je voortaan bij Bazaar of Magic!

Magicers

Magicers.nl is een webshop voor kaarten en accesoires van het spel Magic: the Gathering. Wij bieden een groot assortiment, goede service én de beste prijs. Naast de webshop vind je op onze website ook een Magic evenementenpagina en een interactief, informatief community onderdeel. Wij zijn voortdurend bezig om de website en ons aanbod verder te optimaliseren.